«Ворскла» на останніх секундах втратила перемогу над «Львовом»

В рамках 24-го туру чемпіонату України полтавська “Ворскла” приймала “Львів”.

Матч закінчився з рахунком 1:1.

На старті зустрічі гості мали невелику територіальну перевагу, однак досить швидко пропустили у власні ворота: Ібрахім Кане отримав м’яч в чужій штрафній площі і потужним ударом послав його в кут воріт львів’ян – 1:0.

Після забитого голу гра знову перейшла у спокійний ритм, лише час від час виникали небезпечні моменти. Нич здорово поборовся за м’яч в чужій штрафній і пробив низом – кіпер «Ворскли» Різник ногою відбив мяч. Згодом вже Степанюк пробивав головою з забійної позиції – м’яч струсонув поперечину воріт Сарнавського.

Після перерви «зелено-білі» стали більш активно діяти біля воріт суперників, лише дивом рахунок на табло не змінився. На 58-й хвилині Кулач пробивав із забійної позиції головою, але Борзенко вибив м’яч вже з самісінької лінії воріт. Через три хвилини нападник «Ворскли» якимось дивом не влучив з декількох метрів у ворота «Львова».

На останніх секундах зустрічі м’яч влучив у руку Пуцлину – Шина з 11-метрової позначки не залишив шансів кіперу господарів Різнику (1:1).

Як наслідок, “Львів” набрав 22 пункти та піднявся на третю сходинку другої “шістки” турнірної таблиці. Що стосується “Ворскли”, то вони також мають 22 очки, але розташовуються на позицію нижче.

“Ворскла” – “Львів” 1:1

Гол: Кане, 13 – Шина, 90+4(пен)

“Ворскла” – Різник, Чеснаков, Сапай, Пердута, Кане, Ндіайє, Скляр, Пуцлін, Кулач (Шехіч, 90), Степанюк (Кравчук, 84), Васін (Якубу, 79).

“Львів” – Сарнавський, Борзенко, Гончар, Люлька (Велвес Баяно, 82), Приймак, Альваро, Богунов, Татарков (Бопесу, 82), Братков, Нич (Ренан Абнер, 51; Яковеллі, 69), Рожеріо Шина.

Попередження: Скляр, 14, Рожеріо Шина, 28, Альваро, 72, Велвес Баяно, 87.