Штайнмайєр та Жан-Марк Еро провели зустріч з українськими парламентарями

111У парламенті відбулось обговорення ситуації в Україні за участю очільників міністерств закордонних справ Німеччини Франк-Вальтера Штайнмайєра і Франції Жан-Марка Еро та керівним складом парламенту України.  

Про це повідомляє прес-служба Парламенту.

«Керівники дипломатичних установ запевнили українських парламентарів у підтримці нашої країни на шляху демократичних перетворень, водночас сподіваються на активне проведення реформ і боротьбу з корупцією. Голова Верховноі Ради України Володимир Гройсман запевнив у непохитності курсу проведення реформ та підтримці необхідних для країни рішень з боку парламенту», – йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що спікер Парлементу запропонував найближчим часом провести професійний круглий стіл за участю експертів, фахівців, політиків для напрацювання рішень для впровадження реформ.

Керівник парламенту також підкреслив, що для підтримки важливих законопроектів, спрямованих на реформи та боротьбу з корупцією, зміцнення економіки України, у парламенті завжди знайдуться голоси.

“Вихід з політичної кризи означає покращення якості впровадження реформ, а не зміну курсу, – наголосив він. – Ми повинні створити якісну, робочу коаліцію і реформувати уряд”.

В.Гройсман висловився за продовження тиску на Російську Федерацію та зазначив, що подальша європейська інтеграція буде успішною. Коаліція, за його словами, має бути відновлена.

“Всі посадові претензії мають бути зняті”, – сказав він.

Представники дипломатичних кіл Франції і Німеччини також зустрілися з лідерами фракцій Верховноі Ради України.

Інформаційне агентство «Центр новин»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.