Площу Ринок у Львові хочуть відкрити для транспорту

Не встиг запрацювати сайт е-петицій (наразі лише у тестовому режимі), як львів’яни завалили його ідеями.

На першому місці — пропозиція пустити приватний транспорт через площу Святого Юра. Пропозиція набрала необхідну кількість голосів — понад тисячу. Тепер її зобов’язаний розглянути міський голова Львова Андрій Садовий і винести на розгляд депутатських комісій.

Є ще одна цікава транспортна петиція — відновлення руху громадського транспорту (маршруток) та приватних автомобілів через… площу Ринок. Причина — щоб розвантажити центр міста. Автор цієї петиції — заступник голови ГО “За якісний транспорт”, громадський активіст Олег Довганик.

Як розповів “ВЗ” Олег Довганик, постійний потік туристів на площі Ринок створює незручності для львів’ян, які не можуть на вихідних нормально пересуватись… “Відкриття площі Ринок для руху автомобілів значно б розвантажило рух вулицею Підвальною, особливо у пікові години, — вважає Олег. – Кінцеву зупинки частини автобусних маршрутів, які тісняться на площі Різні та на зупинці проспекту Чорновола (біля “Кумпеля”) можна перенести на площу Ринок”

Джерело: Високий замок online —http://wz.lviv.ua/news/161408-nova-transportna-petytsiia-lvova-ploshchu-rynok-vidkryty-dlia-transportu

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.