ЄС готовий і надалі робити все необхідне для захисту суверенітету і територіальної цілісності України – віце-президент Єврокомісії

Європейський Союз готовий і надалі робити все необхідне для захисту суверенітету і територіальної цілісності України в умовах російської агресії.Валдіс Домбровскіс

Про це заявив віце-президент Європейської комісії з питань євро та соціального діалогу Валдіс Домбровскіс у ході зустрічі з прем`єр-міністром України Володимиром Гройсманом.

”Європейський Союз готовий і надалі робити все, що необхідно, для захисту суверенітету і територіальної цілісності України”, – сказав він.

За словами віце-президента, ЄС також готовий і надалі сприяти стабілізації ситуації на сході України.

“Що стосується стабілізації на сході країни, Європейський Союз готовий і надалі відігравати свою роль. Як ви знаєте, вчора Європейська рада ухвалила рішення про продовження санкцій проти Росії”, – сказав Домбровскіс.

Як відомо, Європейський Союз 15 вересня затвердив рішення про продовження ще на півроку санкцій, застосованих проти 146 громадян і 37 компаній за порушення територіальної цілісності і суверенітету України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.