Україна розійшлась з Туреччиною внічию

У матчі другого туру відбору на Чемпіонаті світу 2018 року Збірна України грала на виїзді з Туреччиною. Матч закінчився подвійною нічиєю.vpezjoihmvq

Туреччина 2:2 Україна

Туреччина: Волкан Бабаджан, Еркін, Топрак, Балта (Айхан, 46), Єзбайраклі, Туфан (Джан, 77), Топал, Мор, Чалханоглу, Тосун (Толга, 46), Унал

Україна: П’ятов, Бутко, Кучер, Ордець, Соболь, Степаненко, Коваленко, Зінченко (Сидорчук, 46), Ярмоленко, Коноплянка (Петряк, 82), Кравець (Зозуля, 72)

Гол: Туфан, 45+1, Чолханоглу, 81 (пен) – Ярмоленко, 24 (пен), Кравець, 27

З перших хвилин українці показали, що вони цілком легко і впевнено почувають себе в гостях в Туреччини. М’яч був у команди Шевченко і іноді вони непогано виходили в атаку. І незабаром Україна забила. На 24-й хвилині Андрій Ярмоленко відкрив рахунок з пенальті, а на 27-й Артем Кравець подвоїв перевагу гостей.

Перед самим свистком на перерву, Туреччина скоротила відставання. Після подачі кутового Туфан сильно пробив головою у самий кут воріт. У другому таймі спочатку українці могли забивати третій гол. Соболь добре прострілив зліва і Кравець бив, але влучив у штангу. А потім стійку на міцність перевірив Тосун, отримавши м’яч в нашій штрафній.

А під кінець гри України пропустила другий гол. І знову це сталося після стандарту. Степаненко притримав руками Тосуна у штрафному при подачі і Чалханоглу реалізував пенальті.

Таким чином, збірна України вдруге у двох матчах зіграла внічию (в першому турі відбору ЧС-2018 українці розійшлися миром з командою Ісландії, 1:1) і набрала 2 очки в турнірній таблиці.

Вже 9 жовтня Україна зіграє з  Косово в Кракові (Польща).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.