За минулу добу бойовики 54 рази обстрілювали українські позиції – штаб АТО

За минулу добу російсько-окупаційні війська 54 рази відкривали вогонь по позиціях українських захисників.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 31 обстріл.
“Порушуючи „режим тиші“ противник відкривав вогонь в районі Мар’їнки та Новомихайлівки зі стрілецької зброї, кулеметів, гранатометів, в Павлополі — з мінометів калібру 82мм, а в Талаківці та Широкіному ворог зазстосував протитанкові ракетні комплекси, гранатомети, кулемети та міномети калібру 120мм. По захисниках Старогнатівки бойовики відкрили вогонь з озброєння БМП, гранатометів та стрілецької зброї, а по укріпленнях в Красногорівці та Гнутовому — з мінометів обох калібрів, кулеметів і гранатометів. За вказаний період українські підрозділи у Водяному зазнали обстрілів зі зброї різних калібрів. Зокрема, зі стольної артилерії 152мм,” — йдеться в повідомленні.

На Луганському напрямку зафіксовано 5 порушень “режиму тиші”.

“Противник вдавався до збройних провокацій в районі Лопаскіне з використанням гранатометів, в Кримському — мінометів 82 калібру, гранатометів та стрілецької зброї. В бік Троїцького російсько-окупаційні війська вели вогонь з мінометів 120 калібру, а поблизу Калиново-Попасного — з артилерії калібру 122мм,” — додали у штабі АТО.

На Донецькому напрямку відбулось 18 збройних провокацій проти Збройних Сил України.

Зазначається, що в Зайцевому ворог піддав обстрілам позиції сил АТО з гранатометів та стрілецької зброї, в районах Луганського та Новгородського — з озброєння БМП та кулеметів великого калібру. По захисниках Верхньоторецького і Троїцького обстріли тривали з мінометів калібру 82мм, а в Авдіївці та шахті Бутівка — з мінометів обох калібрів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.