Бойовики облаштували свою базу в Луганській області

У передмісті Луганська в промзоні смт Ювілейне російськими окупаційними військами облаштована військова база, де розташовані великі скупчення боєприпасів і військової техніки.

Дані про цю базу отримані міжнародним волонтерським співтовариством InformNapalm у ході проведення розвідки відкритих джерел (OSINT).

“В ході моніторингу соцмереж було виявлено фото від 11 січня 2016 року з військовою технікою окупаційних військ Російської Федерації на території колишнього ТОВ “УГМК-Алчевськ” в н.п. Ювілейне”, – говориться в повідомленні на сайті InformNapalm.

При вивченні зв’язків бойовиків у соцмережах, волонтери виявили схоже літнє фото, але зроблене поблизу біля другого козлового крана, що знаходиться на цій же території.

Крім того, при порівнянні знімків на ресурсах “Google.Maps” і на “Яндекс.Карти” виявлено, що на сусідніх територіях теж знаходиться різна військова техніка.

“При детальному вивченні профілів бойовиків стає ясно, що основні місця їх перебування це: воєнні полігони біля Луганська і ця промзона в н.п. Ювілейне”, – зазначили в InformNapalm.

Джерело:http://www.ukrinform.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.