“Правий сектор” проведе у неділю в центрі Києва акцію

“Правий сектор” має намір провести в неділю акцію “Проти наступу на сім’ю” в якості протидії ЛГБТ-акції “Марш рівності”, повідомляється на Facebook-сторінці організації.

В ПС звинуватили владу в сприянні проведенню подібних заходів на тлі бойових дій і смертей українських бійців на Донбасі. Учасників таких акцій “Правий сектор” звинувачує в “служінні Москві”.

Свою акцію організація має намір провести в центрі Києва в неділю. Згідно інформації, представленої в соцмережах, вона пройде з 7 до 14 годин на Майдані Незалежності.

Як відомо, під час “Маршу рівності” столична поліція буде працювати в посиленому режимі. Після завершення Маршу рівності 18 червня в Києві основним шляхом для відходу його учасників стане метрополітен. Для цього вхід на одну із станцій тимчасово обмежать – будуть пропускати виключно тих, хто буде повертатися з акції. Назва станції, яка буде приймати учасників маршу після його завершення, з міркувань безпеки назвуть пізніше.

Нагадаємо, організатори “Київпрайду” вже оприлюднили орієнтовний маршрут ходи. Бажаючих взяти участь попереджають, що тих, хто запізниться, не допустять на територію, де буде формуватися колона.