В НАЗК прийняли стратегію розвитку агентства на 2017-2020 роки

Вчора, 22 червня, на черговому засіданні Національного агентства з питань запобігання корупції прийнято Стратегію розвитку Національного агентства на 2017- 2020 роки.

Про це повідомили у прес-службі НАЗК.

Також було затверджено план імплементації стратегії.
Я кзазначили у відомстві, стратегія є довгостроковою програмою дій, яка визначає пріоритети для Національного агентства, його місію, головні цілі і розподіл ресурсів для їх досягнення.

Консультації з формування Стратегії розвитку Національного агентства пройшли у формі swot-аналізу та семінарів-практикумів на яких експерти вивчили сильні та слабкі сторони, з’ясували найімовірніші загрози і ризики під час реалізації Національним агентством своїх повноважень.

Стратегію було розроблено Національним агентством за підтримки проекту «Антикорупційної ініціативи Європейського союзу для України».

“Затвердження Стратегії розвитку Національного агентства з питань запобігання корупції на 2017 – 2020 роки та планів з її реалізації дозволить системно розвивати Національне агентство як превентивний антикорупційний орган та створити організаційні механізми для ефективної реалізації повноважень, сконцентрувати основні зусилля на визначених пріоритетах”, – наголосили в НАЗК.