Холодницький: США проведуть для НАБУ і Антикорупційної прокуратури тренінги

Сполучені Штати висловили готовність провести серію тренінгів для детективів Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) і прокурорів Спеціальної антикорупційної прокуратури, починаючи з наступного місяця.

Про це зазначив у четвер ввечері в Вашингтоні керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури України Назар Холодницький.

“Ми бачимо у американських колег щире бажання допомогти нам, надати технічну підтримку, у тому числі, провести в майбутньому тренінги і для детективів НАБУ, і для прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури”, – зауважив Холодницький за результатами зустрічей у Міністерстві юстиції США, Державному департаменті, представниками ФБР.

“Перший такий навчальний візит для прокурорів антикорупційної прокуратури відбудеться в лютому”, – уточнив він.

Як зазначив Холодницький, українську сторону під час зустрічей крім нього представляли також директор НАБУ Артем Ситник і заступник Генпрокурора України Давід Сакварелідзе.

“Розглядалися питання, власне, антикорупційної політики – боротьби з корупцією в Україні та використання тих можливостей, які мають наші американські колеги для того, щоб досягти реальних результатів”, – прокоментував Холодницький зміст двосторонніх обговорень.

Він підкреслив, що зустрічі “були спрямовані на поглиблення співпраці”.

Джерело: Укрінформ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.