Міністрів почнуть міняти з 2 лютого

Народний депутат України від фракції “Блок Петра Порошенка”, перший заступник голови фракції Ігор Кононенко  в  ефірі “112” каналу розповів про те, що Парламент в період з 2 по 5 лютого зможе оновити  склад Кабінету міністрів України.  

“На нашій фракції ми обговорювали деякі кандидатури, можливі зміни в складі уряду. Це обговорення було на рівні депутатських груп нашої фракції. Офіційного рішення фракція не приймала. Коли дійде справа до ротації в уряді, коли це питання буде на порядку денному, звичайно, ми розглянемо це на фракції, буде офіційна позиція фракції, і ми визначимося щодо наших кандидатур”, – зазначив Ігор Кононенко.

За словами народного депутата,  порядок денний на наступний тиждень вже сформований, де є досить багато питань, законів до другого читання, які необхідно приймати.

«Ми працюємо два сесійних тижні поспіль, і я не виключаю, що на наступний сесійний тиждень, можливо, будуть винесені кадрові питання, але це залежить від деяких факторів: це бажання коаліції приймати рішення про зміни, тут потрібні голоси і узгодженість позицій партій коаліції; по-друге, це бажання уряду та Прем’єр-міністра робити подання, і третє – це вже голосування в залі. Якщо всі ці три чинники збігаються, я не виключаю, що наступного тижня може бути, в тому числі, і розгляд кадрових питань”, – розповів депутат.

Ігор Кононенко також зазначив, що не претендує на посаду в уряді, але  натомість підтвердив інформацію про те, що кандидатура заступника голови Адміністрації президента Віталія Ковальчука обговорюється на посаду віце-прем’єр-міністра.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.