Міністр АПК відмовляється йти з посади, Самопоміч Його не попередила.

Міністр аграрної політики і продовольства України Олексій Павленко заявляє, що партія “Самопоміч” не вела з ним консультації щодо його відкликання з посади міністра. Про це Павленко написав на своїй сторінці в Facebook.

“Сьогодні мене вразила заява політради партії” Самопоміч “, оскільки партія завжди високо оцінювала роботу моєї команди. Консультації з цього питання зі мною не велися. Я не є членом якоїсь партії і не входжу ні в які партійні органи. У мене немає ніяких кулуарних зобов’язань. У мене тільки одна політика – аграрна “, – написав Павленко.

Він додав, що за всіма рейтингами Мінагрополітики – лідер з реалізації реформ. «Трансперенсі інтернешнл» визнало аграрну галузь одною із небагатьох, де зменшено корупційні ризики. Наша спільна мета – українського народу, Верховної Ради, Президента та Уряду – благополуччя нашої держави. Ми всі обрали європейський вектор розвитку. Вперше разом з Європейською спільнотою, міжнародними партнерами, громадськістю, бізнесом розробили Стратегію розвитку агросектору. Ми вже почали її впроваджувати і разом повинні її реалізувати.За рік ми забезпечили продовольчу безпеку. Третина валютних надходжень в країну – здобуток аграрного сектора. Це – внесок аграріїв у валютну стабільність країни. Також здійснили дерегуляцію, позбулися російської торгової залежності, відкрили нові експортні ринки. Залучаємо 10 млрд гривень довгострокових та дешевих кредитів для українських аграріїв від ЄІБ”, – сказав Павленко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.