Світоліна і Долгополов вийшли у третє коло тенісного US Open

Перша “ракетка” України і 64-й номер світової класифікації Олександр Долгополов вийшов до третього кола останнього в сезоні тенісного турніру серії Великого Шлема – Відкритого чемпіонату США US-Open в Нью-Йорку (загальний призовий фонд $50,4 мільйона).
Долгополов обіграв екс-четверту "ракетку" світу і пробився до третього кола US-Open

У поєдинку другого кола киянин з рахунком 3:6, 6:1, 7:6 (7:5), 6:2 за 2 години 39 хвилин здобув вольову перемогу над екс-четвертою “ракеткою” світу чехом Томашом Бердихом, посіяним в Нью-Йорку під 15-м номером.

За вихід до четвертого кола турніру Долгополов посперечається з 52-ю “ракеткою” світу сербом Віктором Троїцькі, який у свою чергу переграв італійця Стефано Травалью (144) – 7:6 (8:6), 7:5, 6:0.

Світоліна вийшла до 1/16 фіналу Відкритого чемпіонату США / Reuters

У свою чергу, Еліна Світоліна виграла свій матч у росіянки Євгенії Родіної в двох партіях з однаковим рахунком 6:4, 6:4. Примітно, що в другій партії українка за рахунку 2:2 виграла три гейми поспіль – 5:2. Але, перебуваючи в кроці від перемоги в матчі, українка несподівано програла два гейми поспіль. Тим не менш, на 10-й гейм партії українка зібралася і впевнено довела справу до перемоги.

Відкритий чемпіонат США з тенісу проходить в цьому році з 28 серпня по 10 вересня.