Післяматчеві коментарі Динамо-Верес

У рамках 10 туру УПЛ, київське “Динамо” не змогло перемогти рівненський “Верес”. Матч закінчився нульовою нічиєю.

ІА “Центр новин” вирішило поцікавитись в представників обох команд чому саме такий результат.

Головний тренер “Вереса” Юрій Вірт прокоментував гру, в якій його підопічні зуміли відібрати очки у столичного “Динамо”:

– Зайшов у роздягальню після гри і футболісти сказали: “Шкода, що сьогодні не перемогли”. Дійсно, ми створили достатньо гольових моментів. Напевно, вистачило б на декілька матчів вперед. Ми грали проти дуже хорошої команди. Серйозно готувалися, бо знали про силу київського “Динамо”. Знали, що вони грають в агресивний, швидкісний футбол. Звичайно, результат для нас позитивний. Я задоволений ставленням усіх футболістів до гри і до роботи на футбольному полі. Думаю, ми на правильному шляху.

– Сьогодні ваша команда підтвердила своє четверте місце?

– Ми наполегливо працюємо. Ми повинні там триматися і не опускатися нижче. Ми вже знаємо свій рівень, знаємо, як можемо і вміємо грати. Будемо рухатися лише вперед.

Гравець ФК “Верес” Ростислав Волошинович розповів про свої враження від гри з Динамо:

“Враження позитивні. Ми зіграли з сильною командою внічию. Ми колись вболівали за Динамо, і цей матч увійде в історію. В порівняні з Шахтарем, який постійно контролює м ‘яч, з Динамо нам було легше грати. Основна задача була «вивозити» звідси очки, і добре, що так все склалося”.

Головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич після матчу з «Вересом»:

– Важка, в`язка гра, як то кажуть, до забитого м`яча. На жаль, цей м`яч ми не забили, маючи при цьому чудові моменти в першому таймі. Після перерви стали більше «розкриватися», суперник теж мав два-три непоганих моменти, але нас виручив Максим Коваль. По відношенню, по настрою на гру немає до футболістів жодних претензій, але всім нам хотілося грати з глядачами. Ми не так багато матчів провели вдома, і двадцять відсотків із них – при порожніх трибунах. Кому такий футбол потрібен, для мене це незрозуміло. На жаль, наскільки я знаю, ця тенденція триває. Важко виходити, коли порожній стадіон, немає підтримки своїх уболівальників і фанатів.

– Прокоментуйте гру Дерліса Гонсалеса та Миколи Морозюка?

– Дерліс корисний, коли є простір, вільні зони. Він сьогодні дуже багато брав гру на себе, в деяких моментах це було невиправдано. Казали йому більше використовувати підключення Піварича. Так, він був націлений на ворота, але його удари були непідготовлені. Що стосується Колі Морозюка, в захисті зіграв досить надійно. В інших матчах він більш ефективний в атаках, але сьогодні цього не було, не було націлених передач з флангу до штрафної.

Гравець ФК “Динамо” Микола Морозюк розповів, що попри гру з Вересом, команда готується до групового етапу Ліги Європи з белградським Партизаном.

– Сьогодні не вистачило забитого м’яча? хоча б одного. Тренер сказав, що потрібно забити хоча б один мяч, і далі буде рахунок 2 чи 3:0. Сьогодні назад вже нічого не повернеш. Ми настроєнні на гру з Партизаном. Потрібно готуватися до гри в четвер, і йти до кінця.

– Чи замінив Сидорчук – Ярмоленка в команді?

– Капітанську повязку в Динамо може носити кожен гравець. Сидорчук страється бути лідером на футбольному полі. Ми йому віримо, довіряємо.

Варто зауважити, що після матчу Сергій Сидочук відмовився давати коментарі інформаційним агентствам, серед яких ІА “Центр новин”, посилаючись на те, що він “все вже прокоментував телеканалу 2+2”. Екс-капітан Динамо, Андрій Ярмоленко завжди радо спілкувався з журналістами.

ІА “Центр новин”