Діти Краматорська отримали нові комплекти футбольної форми

Сьогодні, 1 червня, до Міжнародного дня захисту дітей, футбольна команда “Авангард” м.Краматорськ, Донецької області отримала нові комплекти футбольної форми.

ІА “Центр новин” спільно з Федерацією футболу України передали для дітей Донецької області нові комплекти футбольної форми Joma, яку вдалось закупити завдяки проведенню третього благодійного футбольного матчу «Парламентський кубок-2018»  серед команд Збірної народних депутатів та Збірної журналістів України, який відбувся 21 квітня 2018 року на стадіоні імені Віктора Баннікова.

Футбольний матч проходив за підтримки голови Федерації футболу Донецької області Максима Єфімова.

Директор футбольної команди “Авангард” Андрій Безсонний розповів, що нове екіпірування викликало бурю емоцій у дітей.

“Нова футбольна форма стала справжнім сюрпризом для дітей м.Краматорська. Діти у захваті, і вже в найближчі матчі зіграють у новій формі. Дякую організаторам “Парламентського кубку” за такий спортивний подарунок, і за те, що підтримуєте дітей зі Сходу України”, – сказав Безсонний.

Він також зазначив, що завтра, 2 червня відбудеться урочиста лінійка-закриття футбольного сезону серед дитячих команд Донеччини, і ще один комлект футбольної форми також отримають діти м.Миколаївка, Слов’янського р-ну, Донецької області.

ІА “Центр новин” висловлює подяку Федерації футболу України, БФ “Розвиток футболу України”,  голові Федерації футболу Донецької області Максиму Єфімову, футбольним командам депутатів та журналістів за допомогу та участь в третьому благодійному футбольному матчі «Парламентський кубок-2018». Завдяки спільним зусиллям діти зі Сходу України зможуть грати в футбол в професійній формі.

Відзначимо, що це не перша благодійна акція, яку проводять ІА “Центр новин”, ФФУ та БФ “Розвиток футболу України”.

Результатом 1-го «Парламентського Кубку – 2016» стала побудова та облаштування кімнат корекційного центру «Прімавера» для дітей – аутистів.

Під час проведення 2-го «Парламентського Кубку – 2017» був побудований та відкритий дитячо-спортивний майданчик в смт. Комишувасі, Попаснянського р-ну, Луганської області, що за 10 км від лінії фронту.